KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Lokanta Usulü Bulgur Pilavı

 Lokanta Usulü Bulgur Pilavı 



Malzemeler
1.5 su b. bulgur
2 bardak su
1 adet kapya biber
1 adet yeşil biber
1 tatlı k. salça
1 çay k. pul biber
1 çay k. tuz

Yapılışı
Tencere ocağa konur.
Ardından sıvı yağ ekleyip küp küp doğranmış biberler kavurulur.
Salça ve bulgur ekleyip kavurulur.
Baharat ve tuz ilavesiyle su eklenir.
orta ateşte suyunu çekene kadar pişirilir.
afiyet olsun.
kanalımı beyenip abone olmayı unutmayın.
hoşçakalın.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak