Kayıtlar

Temmuz 28, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

FASÜLYELİ BARBUNYA TARİFİ

Resim
FASULYELİ BARBUNYA MALZEMELER=Yarım kg fasulye,1 tabak barbunya,salça,1adet soğan, kimyon,kırmızı biber,tuz.        YAPILIŞI=Soğanı kavurun,fasulyeleri kırıp soğana ekleyin,biraz daha kavurun,barbunya ekleyin,salça ekleyin kavurun,baharatları tuzunu ekleyin,yeteri kadar su ekleyin,pişirin.AFİYET OLSUN.