Kayıtlar

Ekim 26, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

FIRINDA KESTANE-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Resim
FIRINDA KESTANE Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez tadı MALZEMELER Yarım kg kestane Su YAPILIŞI:İlk olarak kestaneleri yıkıyoruz. Daha sonra bıçak ile kestanelere çarpraz çizik atıyoruz. Su dolu bir kaba alıyoruz.10 dk bu suda bekletiyoruz.Tepsiye diziyoruz.190°derecede 35 dk pişiriyoruz. Sıcak olarak servis ediyoruz. afiyet olsun.