Kayıtlar

Eylül 24, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Bol Vitaminli Kış Salatası

Resim
 Kış Salatası Tarifi  MALZEMELER  15-20 yaprak kıvırcık 2 adet havuç Yarım mor lahana Yeteri kadar sıvı yağ  Tuz YAPILIŞI  Kış salatası için ilk kıvırcık bol suda yıkanır. Ardından ince ince doğranır. Sırasıyla havuç rendelenir. En son mor lahana rendelenir. Malzemelerin hepsi harmanlanır. Sıvı yağ ve tuz katılır.  Kış salatasını pilav'ın,çorba'nın özellikle balığın yanında servis edilir. AFİYET OLSUN.