Kayıtlar

Kasım 7, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Tatlının Yanında Ne Gider-KalbimdekiMutfak

Resim
 Herkese iyi akşamlar bugün tatlı yemek isteyenler,baklava,Kadayıf ve çeşitli tatlılar tercih edenler yanında İçecek olarak genelde çay tercih eder. 🥮🍩🍦🍵 Tatlının Yanında Ne Yenir Tatlının Yanında Ne Gider Limonlu çay Ayran (Genelde tercih edilir) Meyve suyu Limonata Vişne suyu  Kan şekerini dengelemek için genelde tarçın edilebilir. Hem tatlıya ayrı bir tat veriyor. Hindistancevizi genelde şekerpare gibi  tatlılara çok yakışır. Antep fıstığı baklavaya en çok yakışan kuruyemiş bence. Görseldeki şekerpare fındık fıstık olmadan bile çok lezzetli bir tatlı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Pratik Kahvaltı Menüsü-Kalbimdeki❤Mutfak

Resim
 Huzur dolu hayırlı bir gün diliyorum herkese Günaydın🌺 Pratik Kahvaltı Menüsü   Sabah Menüsü-1 Peynirli krep Sarımsaklı domates salata Beyaz peynir Vişne reçeli  Menü-2 Haşlanmış yumurta  Ev yapımı poğça  Tulum peyniri  Zeytin Menü-3 Trabzon usulü kuymak Mısır ekmeği Bol yeşillikli Salata  Zeytin ve simit Afiyet olsun.