Kayıtlar

Temmuz 21, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Kolay Un Kurabiyesi Tarifi-Kalbimdeki❤Mutfak

Resim
Kolay Un Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 250 gr tereyağ 4 çorba k. pudra şekeri 4 çorba k. nişasta aldığı kadar un YAPILIŞI Geniş bir yoğurma kabına tereyağ konur. Ardından tereyağına pudra şekeri eklenir.  Nişasta ve aldığı kadar un eklenir.  Yumuşak bir hamur oluncaya kadar yoğurulur.  Kurabiye kalıbıyla istenilen sekiller de kurabiyeler hazırlanır.  Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kolay kurabiyeler dizilir. 170 derecede üzeri beyaz olacak şekilde pişirilir.  AFİYET OLSUN.  Revani Tarifî Soslu Biftek Patates İşkembe Çorbası Tarifî Etli Yaprak Sarma Tarifî

Kavurma Tarifi-Kalbimdeki❤Mutfak

Resim
Malzemeler 500 gr kuşbaşı 3 adet patates 2 adet domates 4-5 adet biber 1 adet soğan tuz YAPILIŞI Kuşbaşı doğranmış et düdüklü tencerede q saat pişirilir.  Ardından patatesler tavada kızartılır.  Domates ince ince doğranır.  Soğan doğranır. üzerine pul biber ve tuz serpilir. Kavurma tavada kavurulur. Arzuya göre pul biber ,kimyon serpilir.  AFİYET ŞİFA OLSUN.