Kayıtlar

Ocak 26, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Kuru Fasulyeli Ayran Çorbası Tarifî-Kalbimdeki❤Mutfak

Resim
Kuru Fasulyeli Ayran Çorbası Tarifi MALZEMELER 1 su b. buğday 1 su b. haşlanmış kuru fasulye 2 lt su 1 tatlı k. nane Tuz YAPILIŞI  İlk olarak tencereye su konur. Daha sonra yıkanmış buğday eklenir. Buğday pişince haşlanmış kuru fasulye eklenir. Ayrı bir tavaya yağ konur. Yağ üzerine nane katılır. Nane ocakta fazla bekletmeden çorba üzerine dökülür. Çorbaya tuz katılır. Sıcak servis edilir. AFİYET OLSUN.