Kayıtlar

Şubat 13, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Etli Makarna Tarifî-Kalbimdeki❤Mutfak

Resim
  LEZZETLİ ETLİ MAKARNA  Etli Makarna Tarifî  MALZEMELER        8 kişilik 1 paket çubuk makarna 2 dilim dana antrikot  1 kaşık tereyağ  2 çay k. tuz YAPILIŞI Nefis etli makarna için tencere ocağa konur.  Ardından tereyağ ekleyip çubuk makarna kavurulur. Makarna kızarınca üzerini geçecek kadar su eklenir. Tuz ilavesiyle kaynamaya bırakılır.  Makarna suyunu çekince ocak kapatılır.  Diğer tarafta tavaya eklenmiş sıvı yağ ile birlikte dana antrikot kavurulur.  Antrikota tereyağ ve tuz eklenir. Ardından kavrulan et makarna ile birlikte harmanlanır.  Sıcak servis edilir.  AFİYET OLSUN.KALBİMDEKİ❤MUTFAK