Kayıtlar

Aralık 18, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Mısır Nasıl Patlatılır-Kalbimdeki❤Mutfak

Resim
  Mısır Nasıl Patlatılır? MALZEMELER  Mısır  sıvı yağ  tuz 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 YAPILIŞI  Derin bir tencereye sıvı yağ konur.  Ardından tencere ocağa konur. Hemen mısır tencereye eklenir. Tuz ilave edip kapağı hemen kapatılır.  Orta ateşte mısır patlatılır. Mısır patlama sesi kesilince ocak kapatılır. Çayın yanında servis edilir.  AFİYET OLSUN.