Kayıtlar

Nisan 4, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

SAĞLIK İÇİN SAĞLIKLI BESLEN🌹

Resim
Merhaba Bugün güzel sağlıklı bir menü hazırlamak isteyenlere özel tarifler Taze fasulyeli ayran çorbası Fasulyeli ayran çorbası hem çok sağlıklı hem çok lezzetli bir yemektir. Yanına çok yakışır el açması börek Salata olmazsa olmaz Hafif bir salata yanında ev yapımı köfte de kişiye tokluk hissi verecektir. Sağlıklı günler.

İki Renkli Makarna-kalbimdeki❤mutfak

Resim
İKİ RENKLİ MAKARNA İyi akşamlar bugün hem kızarmış hem haşlanmış ikisi bir arada pratik makarna tarifi paylaşmak istiyorum. Yemeği pişirmeye başlamadan önce ilk besmele ile başlayalım.Yemeğiniz bereketli olsun.Yiyenler şifa bulsun inşallah. İki Renkli Makarna tarifi için MALZEMELER Yarım paket yüksük makarna Yarım paket kuskus makarna 1 kaşık tereyağ tuz YAPILIŞI Tencere ocağa konur. Sıvı yağ ile birlikte tereyağ ilave edilir.  İlk yüksük makarna kavurulur. Makarna kızarınca su ilave edilir. Diğer kuskus makarna eklenir. Tuz ilavesiyle  suyunu çekinceye kadar pişirilir. Sıcak servis edilir.  AFİYET ŞİFA OLSUN.