Kayıtlar

Eylül 30, 2019 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

KAYISI HOŞAFI -KALBIMDEKİ❤MUTFAK

Resim
KAYISI HOŞAFI  ŞEKERSİZ DOĞAL HOŞAF TARİFİ 👌 MALZEMELER Yarım kg kuru kayısı 1 su b. kuru üzüm 2 lt su YAPILIŞI=Orta büyüklükte bir tencereye yıkanmış kayısı konur. Üzerine su eklenir. Tencere ocağa konur. Kayısı yumuşayana kadar haşlanır. Daha sonra yıkanmış kuru üzüm eklenir. Kayısı hoşafı üzüm ile birlikte kaynatılır. Daha sonra ocaktan alınıp soğuması için bekletilir. Kayısı hoşafı buzdolabına konur. Pilav,makarna yanında servis edilir. AFİYET OLSUN.