Kayıtlar

Ekim 24, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

ETLİ LAHANA SARMASI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Resim
ETLİ LAHANA SARMASI  MALZEMELER 1 Orta boy lahana Yarım kg dana kıyma 1 su b.pirinç 1 su b. bulgur 1 adet soğan Yarım demet maydanoz 1 kaşık salça Pul biber Kimyon Tuz YAPILIŞI:İlk olarak lahanayı sıcak suda haşlıyoruz. Diğer malzemeleri karıştırıp yoğuralım. Lahanayı saralım. Tencereye dizelim. Üzerine salçalı su kaynatıp dökelim.En son  sıcak su ilave edelim. 10 dk dinlendirin.Daha sonra servis edin.afiyet olsun.