Kayıtlar

Aralık 20, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

🌿HAMSİ TAVA-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Resim
HAMSİ TAVA MALZEMELER 1 kg hamsi 1.5 bardak mısır unu Tuz YAPILIŞI:Hamsiyi yıkayıp tuzluyoruz. Geniş bir tavaya yeteri kadar yağ ilave edip hamsileri tek tek mısır ununa buluyoruz. Tavaya diziyoruz. Önlü arkalı kızartıyoruz. Sıcak olarak servis ediyoruz. Balığın yanında havuç veya kıvırcık salatası ile servis ediyoruz. AFİYET OLSUN. ☺🌼