Kayıtlar

Eylül 28, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Arnavut Ciğeri Tarifi-(Kolay Arnavut Ciğeri Yapımı)

Resim
 Arnavut Ciğeri Tarifi-(Kolay Arnavut Ciğeri Yapımı) Arnavut Ciğeri Tarifi/Kolay Nasıl Yapılır?-(Ciğer Sote Yapımı) 1 kg dana ciğer 4 adet patates 2 adet kuru soğan Yarım demet maydonoz 2 çay k. pul biber 2 çay k. kimyon Yeteri kadar un 2 çay k. tuz YAPIMI Ciğer ilk olarak yağı varsa temizlenip küp küp doğranır. Patatesleri soyup küp küp doğranır. Tavaya sıvı yağ konup patatesler kızartılır. Ardından bir tabağa un koyup ciğer harmanlanır. Ciğer patatesin ardından kızartılır. Maydonoz ince doğranıp soğan jülyen doğranır. Hepsi bir servis tabağına konup baharat ve tuz katılır. Afiyet olsun.