Kayıtlar

Ağustos 17, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

NEFİS PİZZA KATMER

Resim
MALZEMELER=4 ADET YUFKA,1 KAPYA BİBER,1 SOĞAN,5-6 TANE SİVRİ BİBER,150 GR BEYAZ PEYNİR,100 GR KAŞAR PEYNİRİ,1ÇİMDİK TUZ,KIRMIZI BİBER,KİMYON.                                                    YAPILIŞI=SEBZELERİ İNCE İNCE DOĞRAYALIM. PEYNİR KOYALIM.EVDE NE VARSA KAŞAR,SUCUK OLABILIR.YUFKANIN ARASINI YAĞLAYIN.HAZIRLADIĞIMIZ İÇTEN KOYALIM. ÜSTÜNÜ KAPATIN. SEKİLDEKİ GİBİ TEFLON TAVADA VEYA SAC ÜZERİNDE PİŞİRELİM. AFİYET OLSUN.