KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

NEFİS PİZZA KATMER

MALZEMELER=4 ADET YUFKA,1 KAPYA BİBER,1 SOĞAN,5-6 TANE SİVRİ BİBER,150 GR BEYAZ PEYNİR,100 GR KAŞAR PEYNİRİ,1ÇİMDİK TUZ,KIRMIZI BİBER,KİMYON.                                                    YAPILIŞI=SEBZELERİ İNCE İNCE DOĞRAYALIM.
PEYNİR KOYALIM.EVDE NE VARSA KAŞAR,SUCUK OLABILIR.YUFKANIN ARASINI YAĞLAYIN.HAZIRLADIĞIMIZ İÇTEN KOYALIM.
ÜSTÜNÜ KAPATIN.
SEKİLDEKİ GİBİ TEFLON TAVADA VEYA SAC ÜZERİNDE PİŞİRELİM.
AFİYET OLSUN.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK