KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Kavurma Tarifi-Kalbimdeki❤Mutfak


Malzemeler
500 gr kuşbaşı
3 adet patates
2 adet domates
4-5 adet biber
1 adet soğan
tuz

YAPILIŞI

  1. Kuşbaşı doğranmış et düdüklü tencerede q saat pişirilir. 
  2. Ardından patatesler tavada kızartılır. 
  3. Domates ince ince doğranır. 
  4. Soğan doğranır. üzerine pul biber ve tuz serpilir.
  5. Kavurma tavada kavurulur.
  6. Arzuya göre pul biber ,kimyon serpilir. 

AFİYET ŞİFA OLSUN. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak