KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Hamsi Tava-kalbimdekimutfak

 Kışın Yenir Hamsi Tava🥙

Hamsi Tava
Hamsi Tava 


















Malzemeler 
1 kg hamsi 
2 çay b. Mısır unu
Tuz

Yapılışı 
Hamsi balığı kılçıkları temizlenir.
Bol suda yıkanan balık tuz ilavesiyle mısır ununa bulanır.
Ardından ocağa balık tavası konur.
Yapışmaması için bir miktar sıvı yağ eklenir. 
Balıklar arkalı önlü kızartılır. 
Sıcak servis edilir. 
Afiyet olsun. 

Hamsi Tava Yanında Ne Yenir
Hamsi Tava 
Tel şehriye çorbası
Kış salatası 
Limonata

Hamsi Tava 
Mercimek Çorbası 
Marul Salata 
Meyve suyu 

Kalbimdeki mutfak en güzel tarifler 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak