KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Katmer Tarifî-Kalbimdeki❤Mutfak

 NEFİS KAT KAT KATMER TARİFİ 

Katmer Tarifî
Katmer Tarifî 











MALZEMELER 

4 adet yufka 

150 gr tel peynir

tereyağ 

sıvı yağ

Katmer Tarifî 


YAPILIŞI 

Yufka masaya veya sofraya serilir. 

Ardından yufka ikiye kesilir.

Bir miktar sıvı yağ sürüp ortasına tel peynir konur.

Önce iki tarafı daha sonra diğer tarafı kapatılıp kare şekil verilir. 

Tava ocağa konup bir miktar sıvı yağ eklenir.

Yufka arkalı önlü kısık ateşte kızartılır. 

Üzerine tereyağ sürülür.

Yanında ayran,kıvırcık veya domatesle servis edilir.

AFİYET OLSUN. 

KALBİMDEKİ❤MUTFAK HAMUR İŞLERİ İÇİN BAKINIZ.

ABONE OL 

YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak