KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Kırmızı Et Nasıl Tüketilmeli-Kalbimdeki❤Mutfak

 

KIRMIZI ET NASIL TÜKETİLMELİ?
KIRMIZI ET NASIL TÜKETİLMELİ?

KIRMIZI ET NASIL TÜKETİLMELİ?

Kırmızı et pişirirken kesinlikle kızartma işlemini tercih edilmemeli.Daha çok fırında veya suda pişirme yöntemi çok daha sağlıklı olacaktır. 

Kırmızı et sebzelerle pişirilebilir. Ayrıca sebze sevmeyenler etin yanında salata tercih edebilir.

Eti haşlarken tuz ilave edilmemeli. Aksi takdirde et geç pişecektir. 

Kırmızı et doğru yöntemlerle pişirildiği zaman oldukça faydalı bir besindir.

KIRMIZI ET FAYDALARI

Kırmızı et demir aynı zamanda çinko yönünden zengindir.

Et anemiye,hamileliğe,kasların güçlenmesine sağlıklı bir cilde birçok faydası bulunmakta.

 Kırmızı et kötü kolesterolü düşürür.Yeterli miktarda tüketirseniz iyi kolestrol seviyesini artırabilirsiniz. 

Kırmızı et tüketmeye başladığınız da kaslarınız da güçlenecektir.

KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak