KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER
Biftek Nasıl Pişirilir-Kalbimdeki❤Mutfak
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Lezzetli bir biftek herkesin iştahını açar.Hele yanında buz gibi bir ayran varsa.
Salata ve pilav eşliğinde hazırlanan biftek sofraları güzelleştirir.
Çoğu zaman biftek istediğimiz gibi yumuşak olmayabilir.
Belki hazırlanış şeklinden belkide iyi biftek seçimi yapamamaktan ileri gelir.
Biftek Nasıl Pişirilir |
Bugün size biftek nasıl yumuşak pişirilir.
Ondan bahsedeceğim. Kasaptan bifteklik et alırken yağlı olması na dikkat edelim.
Çünkü yağlı et piştiği zaman hem yumuşak hem çok lezzetli olacaktır.
Eti genis bir kaba alalım. Bifteğin üzerine sıvi yağ gezdirelim.Eti bir güzel sıvı yağ ile harmanlayalım.
Eti en az yarım saat bekletelim.Et ne kadar beklerse piştiği zaman o kadar lezzetli olur.
Tavayı ocağa alalım. Ardından tavaya bir miktar sıvı yağ ekleyelim.
Yüksek ateşte tuz eklenmiş bifteği pişirelim. Yalnız ocağı fazla yüksek ateşe almayalım.
BİFTEĞİN YANINA NE GİDER?
🌼 Mercimek Çorbası
🌼 Bulgur Pilavı
🌼 Salata
🌼 Ayran
🌼 Tulumba Tatlısı
SOFRANIZ BEREKETLİ OLSUN.
AFİYET OLSUN.
KALBİMDEKİ❤MUTFAK
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.