KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Bamya buzlukta nasıl saklanır-kalbimdeki❤mutfak

Bamya buzlukta nasıl saklanır
Bamya buzlukta nasıl saklanır 

Bamya'yı kış için hazırlamak isteyenler ilk bamya bol suda bir miktar sirke ile yıkanır.
Bamyanın baş kısımları resimde görüldüğü şekilde kesilir. Buzdolabı Poşetine konup kışın pişirilir.

Bamya pişirme şekli
Bamya kıymalı, arzuya göre nohutlu olarak pişirilir. 


Kalbimdeki❤Mutfak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

EFSANE LEZZETLER

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK