KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Vişne Zamanı-Kalbimdeki❤Mutfak

Vişne Zamanı
Vişne Zamanı

Vişne zamanı geldi. Komposto,reçel veya pasta yaparken. Ekşi tadıyla nefis faydalı vişne güçlü antioksidan kaynağı.
Bağışıklığı güçlendiren vişne aynı zamanda bağırsakları da çalıştırır.
İyi bir c vitamini olan vişne de potasyum fosfor ve kalsiyum bulunmakta.
Yazın vişne kompostosu her yemeğin yanında tüketilebilir.
Özellikle pilavın yanına çok yakışan kompostoyu çoçuklarınıza meyve suyu olarakda içirebilirsiniz.
Vişne eğer hemen pişirilmeyecekse saplarından temizlenir. Daha sonra buzdolabı poşetine konup buzlukta saklanır.
Vişne yi daha sonra buzdolabının alt gözünde çözdürüp reçel veya komposto olarak kullanabilirsiniz.
Kalbimdeki❤Mutfak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak