KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

ELMA SİRKESININ FAYDALARI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK


Elma Sirkesinin Faydaları
Elma Sirkesinin Faydaları

Merhaba Hanımlar bugün sizlere elma sirkesinin faydalarını anlatmak istiyorum.

Ben şahsen dışarda satılan zararlı temizlik ürünlerine karşıyım.
Ama elma sirkesi temizlik konusunda bir numara diyebilirim. 
Elma sirkesinin insan sağlığına da birçok faydası bulunmakta.Şifa deposu elma sirkesi yemekler de 
birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. İçinde yer alan vitaminler sayesinde vucuda antioksidan fayda sağlar. Elma sirkesin de bol miktarda demir,fosfor, bakır ve magnezyum bulunur.
İşte sirkenin mucize faydaları




  1. Meyve sebzeleri mikroplardan arındırır. O halde meyveleri sirkeli suda bekletelim. 
  2. Bulaşıkları yıkarken yarım çay bardağı sirke bulaşıkları pırıl pırıl yapar. Bu sayade çamaşır suyu kullanmanıza gerek bile kalmaz.
  3. Bakterileri öldürür. Dışardan geldikten sonra telefonunuzu sirke dökülmüş havlu kağıtla silin. Böylece gözle görülmeyen mikroplar ölecektir.
  4. Nazara bile iyi geldigini duymuşsunuzdur. Evinizi sirkeli su ile silmeniz negatif enerjinin uzaklaşmasına sebep olur.Camları sirkeli su ile silmek camları daha parlak gösterecektir.
  5. Sizde benim gibi düşünüyorsanız kimyasallara para vermekten vazgeçin doğal ürünleri tercih edin. Görüşmek üzere sağlıcakla kalın kalbimdeki❤mutfak ta kalın.



j










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak