KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

🌿Dereotlu Peynir Topları-kalbimdekimutfak

Dereotlu peynir topları
Dereotlu Peynir Topları

MALZEMELER
500 gr orta yağlı beyaz peynir
Yarım demet dereotu
1 kaşık zeytinyağı

YAPILIŞI
  1. İlk olarak dereotu ince ince doğranır. 
  2. Daha sonra yıkanmış peynir çatalla ezilir.
  3. Dereotu'na peynir ilave edilir.
  4. Zeytinyağı katılır.
  5. Bütün malzemeler karıştırılır.
  6. Elimizle küçük küçük toplar yapıp tabağa dizilir.
  7. Kahvaltıda çay ile birlikte ikram edilir.
  8. AFİYET OLSUN 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK