KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

Galete unlu Tavuk baget Tarifî-Kalbimdeki❤Mutfak

Galete unlu Tavuk Baget Tarifi
Galete unlu Tavuk Baget Tarifi 
MALZEMELER

  1. 6 adet tavuk baget
  2. 1 adet yumurta
  3. galete unu
  4. 1 kaşık un
  5. su 
  6. tuz
YAPILIŞI 
  • İlk olarak tavuk baget güzelce yıkanır.
  • Daha sonra derin bir tencereye su ve tavuk baget eklenir.
  • Ocakta 1 saat pişirilir.
  • Ardından haşlanmış tavuk bagetler soğuması için bekletilir.
  • Tavaya sıvı yağ eklenir.
  • Galete unu ile un karıştırılır.
  • Tavuk baget ilk önce yumurtaya daha sonra galete ununa bulanır. ve ķızartılır.
  • Tavuk bagetler sıcak olarak servis edilir.

AFİYET OLSUN.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak