KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

TAZE FASULYE MÜCVERİ-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

TAZE FASULYE MÜCVERİ
TAZE FASULYE MÜCVERİ
MALZEMELER
Yarım kg taze fasulye
1 bardak un
1 adet yumurta
Toz kırmızı biber
Kimyon
Tuz

YAPILIŞI:fasulyeleri doğruyoruz. Sıcak suda haşlıyoruz. Üzerinden soğuk su geçiriyoruz. Süzgeçte süzüyoruz.Derin bir kaseye fasulye,yumurta ve unu alıyoruz.Üzerine baharat ve tuzu ilave edip karıştırıyoruz.Tavaya yağ ilave ediyoruz. Arkalı önlü kızartıyoruz.Sıcak olarak servis ediyoruz.afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak