KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

NEFİS MADIMAK TARİFİ-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

NEFİS MADIMAK TARİFİ
NEFİS MADIMAK  TARİFİ 
MALZEMELER
Yarım kg kurutulmuş madımak
Yarım çay b. bulgur
1 tatlı k. Salça
1 çay k. Pul biber
250 gr dana kuşbaşı
Tuz

YAPILIŞI:Madımak yıkanır. Tencereye yağ ilave edilir. Soğanlar kavrulur. Ardından biber ve salça ilave edilir. Yıkanan madımak eklenir. 5 dk kavrulur. Haşlanmış et ilave edilir. Bulgur eklenir.Sıcak su ilavesiyle orta ateşte pişirilir. Afiyet olsun.
        Akşam menüsü:Madımak yemeği,ev yapımı makarna,yoğurt,kalbura bastı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

🌼EV YAPIMI KUSKUS MAKARNA🌼

Harf Kurabiye Tarifî-Kalbimdeki❤Mutfak

Sivas Ketesi-Kalbimdeki Mutfak