KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

KIZARMIŞ MAKARNA TARİFİ-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

KIZARMIŞ MAKARNA TARİFİ
KIZARMIŞ MAKARNA TARİFİ 


MALZEMELER
1 Paket boncuk makarna
Yeteri kadar sıvı yağ
1 kaşık tereyağ
Tuz

YAPILIŞI:Orta boy bir tencereye yağ ilave edilir.Tencere ocağa alınır.Makarna tencereye eklenir.Orta ateşte kızarıncaya kadar sürekli karıştırılır.Makarna kızarınca üzerini örtecek kadar su eklenir.Makarna suyunu çekince ocak kapatılır. Makarna üzerine tereyağ dökülür.Sıcak olarak servis edilir. Hem çok hafif hem çok lezzetli bir tarif. Afiyet olsun.   
NOT:Makarna fazla beklerse lapalaşıŕ. Hemen servis edilmeli.

      SOFRANIZ BEREKETLİ OLSUN
           


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak