KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

FIRINDA TAVUK KANAT-KALBİMDEKİ❤MUTFAK

FIRINDA TAVUK KANAT
FIRINDA TAVUK KANAT 
MALZEMELER
1 Kg tavuk kanat
2 adet orta boy patates
1 çay k. Pul biber
1 çay k. Kimyon
1 tatlı k. Salça
1 tatlı k. Yoğurt
Sıvı yağ
Tuz

YAPILIŞI:Derin bir kaba tavuk kanatları alalım. Patatesleri soyalım. Patatesleri jülyen doğrayalım.Tavuk kanatlara patatesleri ekleyelim. Baharatları da ilave edip harmanlayalım. Tavuk kanatları borcama dökelim. Önce 200 derecede daha sonra 180 derecede 40 dk pişirelim.
Afiyet olsun

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak

🌿ETLİ PATATES KEBABI-KALBİMDEKİ❤MUTFAK