KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

FIRINDA ORMAN KEBABI

FIRINDA ORMAN KEBABI
FIRINDA ORMAN KEBABI 
MALZEMELER=1 KG kuşbası et,2 patlıcan,4 adet patates,2 adet kapya biber,2 adet soğan,1 çay b.sıvı yağ,1 kaşık salça,3 bardak su,kimyon,kırmızı biber,1 tatlı k.tuz.
YAPILIŞI=Önce sebzeleri küçük doğrayalım.Düdüklüde eti haşlayın.Sebzelerle eti harmanlayın.
tuzunu baharatını ilave edin.salçalı su yapın,üzerine dökün.Zeytinyağınıda üzerine gezdirin.Geniş bir tepsiye dökün.200°derecede 45 dk pişirin.SOFRANIZ BEREKETLİ OLSUN AFİYET OLSUN.                                                       

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak