KALBİNİZDEN GEÇEN YEMEKLER

ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ

Resim
ÇÖREK TARİFİ-PEYNİRLİ ÇÖREK NASIL YAPILIR?YÜZYILLIK MAYALI ÇÖREK TARİFİ    Merhaba kalbimdeki Mutfağa hoşgeldiniz Bugün pratik lezzetli peynirli çörek tarifimiz var. Tarifi beyenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Su bardağı ölçüsü-250 ml Çay bardağı ölçüsü-150 ml KOLAY ÇÖREK TARİFİ Malzemeler 1 paket kuru maya 2 adet yumurta (1'nin sarısı üzeri için) 100 gr tereyağ 1 su b. ılık süt 1 çay b. sıvı yağ 1 çorba k. şeker 4,5 su b. un (elenmiş) 1 tatlı k. tuz İç malzemesi için Tulum peyniri Kaşar peyniri

TEL ŞEHRİYELİ PİLAV

TEL ŞEHRIYELİ PİLAV
TEL ŞEHRİYELİ PİLAV
MALZEMELER=1 Paket kuskus makarna,1 çay b.tel şehri,1 k.tereyağı,tuz.                           YAPILIŞI=Tencereye su ekleyip kaynatın.Makarnayı ekleyip,pişirin.süzgeçte süzelim.Tencereye sıvı yağ ile tereyağ ekleyelim.şehriyeyi,kavuralım. Biraz su ekleyelim.sehriye suyunu çekince makarnaya ilave edip karıştıralım.SOFRANIZ BEREKETLİ OLSUN AFIYET OLSUN.                                                       MENÜDE NE VAR?=DOMATES ÇORBASI,PİLAVI,KAVURMA,KOMPOSTO.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NEFİS ISPANAKLI SİGARA BÖREĞİ -KALBİMDEKİ❤MUTFAK

Boncuk Mantı Tarifi -KALBİMDEKI❤MUTFAK

Pratik Lahana Sarması-Kalbimdeki❤Mutfak